Witajcie,
Czasem i jesień musi zapłakać nad swym losem.
I zamiast strumienie łez rzewnie wylewać,
popłakuje sobie cichutko w ten dzień niedzielny.
Za nami okres przestoju i zastoju na blogu. Do Kuchni powróciłyśmy po dłuższej przerwie.
Po okresach smutku i radości, czas zakasać rękawy i wziąć się do pracy.
A na blogu dziś wytwór twórczej kreatywności Agnieszki, który umknął mi i zaplątał się w mailach.
Pudding czekoladowy bez cukru
Jego zalety:
- szybki w przygotowaniu,
- zdrowy,
- zadowoli Wasze kubki smakowe.
www.kuchniasmakow.blogpost.com |
1 dojrzałe avokado
2 banany
2 - 3 łyżki ciemnego kakao
Avokado obieramy ze skórki. Kroimy w cząstki.
Banany podobnie obieramy i kroimy.
Do całości dodajemy kakao.
Miksujemy/ blendujemy i gotowe.
Można przystroić kawałkami truskawek lub bitą śmietaną.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz